Louis Armstrong – Young Louis Armstrong/1932-1933 (2xLP, Comp, Mono)

120,00 kr

I lager
SKU 668051019
Add to wishlist


A1 – That's My Home
A2 – Hobo You Can't Ride This Train
A3 – I Hate To Leave You Now
A4 – (You So And So) You'll Wish You'd Never Been Born
A5a – When You're Smiling
A5b – St. James Infirmary
A5c – Dinah
A6a – (I'll Be Glad When You're Dead) You Rascal You
A6b – When It's Sleepytime Down South
A6c – Nobody's Sweetheart
A7 – I've Got The World On A String
B1 – I Gotta Right To Sing The Blues
B2 – Hustlin' And Bustlin' For Baby
B3 – Sittin' In The Dark
B4 – High Society
B5 – He's A Son Of The South
B6 – Some Sweet Day
B7 – Basin Street Blues
B8 – Honey Do
C1 – Snow Ball
C2 – Mahogany Hall Stomp
C3 – Swing You Cats
C4 – Honey Don't You Love Me Anymore
C5 – Mississippi Basin
C6 – Laughin' Louie
C7 – Tomorrow Night (After Tonight)
C8 – Dusky Stevedore
D1 – There's A Cabin In The Pines
D2 – Mighty River
D3 – Sweet Sue, Just You
D4 – I Wonder Who
D5 – St. Louis Blues
D6 – Don't Play Me Cheap
D7 – That's My Home
D8 – I Hate To Leave You Now


Vikt 0.46 kg


Det finns inga produktrecensioner än.

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.