Grillbuffé med Johnny & The Roccos

Details
Date:

augusti 8

Time:

05:00 e m - 09:00 e m

Event Category:

Mat & Nostalgi i Viksjö

Website:
Event Website
Venue

Mat & Nostalgi i Viksjö

Gammelgården 237

Myssjö, Sweden, 87194

Det är fantastiskt roligt att vi denna onsdag gästas av legendariska Johnny and the Roccos .Legenden Bob Fish från Scotland startade sitt första band redan som 13-åring och var ett namn redan på 60-talet , 1972 Bildades Johnny and the Roccos som både gett ut ett antal skivor och sedan dess turnerat runt Europa. Bandmedlemmarna har varierat, men Bob Fish är den evige frontfiguren.
Den exakta menyn till Buffen presenteras här lite senare, likaså ett antal sponsorer som gjort detta möjligt att genomföra . Vi tar ingen Entre, så ät buffen eller ta ut mat från gatuköket, Sittplatsena är begränsade och till för matgäster , även om vi kommer att utöka dom denna kväll.. Det är inget krav på att boka , men hör gärna av er om ni tror att ni kommer, och vill ni boka bord till buffen, gör gärna det. På så sätt får vi en ide om hur mycket mat vi skall tillreda, och kan i god tid utöka sittplatserna. Pris till “parkeringens pärla” som vanligt så kom gärna i entusiastbil. Vi börjar servera 17.00, musiken börjar spela vid 18.00 och vi håller på fram till 21.00 Buffen kostar 149:- Dryck tillkommer. Kaffe och kaka ingår. Barn under 12 år Äter för 1/2 priset
Vi har utökat sittplatserna rejält, dessutom får vi parkera på fotbollsplanen om det blir trångt runt Mat & Nostalgi.
Stort tack till Stay Cool, Viksjö Mekaniska, Sellukem AB, Bilskadeservice samt Sigron Åkeri som varit med och Sponsrat evenemanget
Välkomna

För allas trevnad har vi några saker som vi vill att ni rättar er efter. Parkera gärna Entusiastbilen på innergården, men slå av bilen direkt när ni parkerat. Ingen tomgångskörning inne på området.
Vad ni gör på vägen har vi egentligen inte med att göra, men då vi fått kritik för Burnouts , så ber vi er låta bli utanför Mat & Nostalgi.. Vi serverar inte vin eller Starköl, så ni får inte ta med eller förtära eget vid våra serveringar, gäller både ute eller inne.. Toaletter finns så använd dessa, Nu blev det många ” pekpinnar” men vi vill vill försöka göra det så skonsamt som möjligt för folk som bor i byn, även om det hitintills varit extremt lugna tillställningar som slutar redan innan 21.00..