Bilträffen 2018

Details
Date:

september 8

Time:

11:00 f m - 08:00 e m

Event Category:

Mat & Nostalgi i Viksjö

Website:
Event Website

Lördagen den 8:e September är det dags för årets stora Bilträff. . Vi börjar släppa in bilar kl. 11.00 . . Prisutdelning har vi kl.16.00 och efter den dukar vi upp eftermiddagens / kvällens Grillbuffe för den som villl stanna och äta buffe innan dom åker hem. Kranz & Krantz kommer att underhålla oss under dagen. Till Grillbuffen blir det Trubadur som underhåller. Våra speakers Lallas Zeunert & Per Erik Eriksson finns på plats , under dagen kommer dom att röra sig över området och intervjua Fordonsägare, samt berätta om bilar, motorcyklar, samt dra en och annan rövarhistoria. På området finns ett par extra matställen, förutom Hamburgare och korv finns grillspett räkmackor samt div fika att serveras.

Följande Priser kommer att delas ut
10 st Outstanding Vehicle
2 st Speakers Choice
1 st Peoples Choice
Dessutom kommer en lokal profil från bilhobbyn att dela ut ett pris till det fordon som den gillar bäst. I år delas priset ut av Kent Åberg.

Grillbuffen Startar ca 16,30 (efter prisutdelningen )
Den beståt av grillat fläskkött med Potatissallad Ris och Grönsallad samt vårrullar. Pris 129:- + Dryck (Barn under 12 år äter för 1/2 priset ) Till grillbuffen så kommer Trubadur att underhålla.
Vi grillar så länge intresse finns dock längst till kl 20.00.
Mat & Nostalgi med Butik, Grillbar, Retrobutik samt Sommarloppis samt speedshop håller öppet till 18.00, stannar många och käkar buffe kan vi förlänga detta något.

Träffen är öppen för alla typer av entusiastfordon – Bring what You got… Som alltid FRI ENTRE

Välkomna